Visita a les mines de Gavà -3r-

Visita a les mines de Gavà -3r-

Dilluns 19 de març  vam visitar el museu de les mines de Gavà, hi havia esquelets . Vam anar-hi en tren.

Vam entrar a les mines, però no a les de veritat, eren unes còpies només. Vam veure vídeos en 3D on hi havia uns personatges que semblaven hologrames. També ens vam posar cascos i vam entrar a les mines.

Allà ens van parlar d’una cosa anomenada Variscita, era de color verd. Tot era molt interessant.

A la tarda vam anar a un parc, va ser molt divertit. El que més em va agradar va ser quan estàvem baixant per a les mines perquè tot era molt fosc i a mi m’encanta la foscor.

No va haver-hi res que no m’agradés perquè tot va ser molt divertit.

M’ho vaig passar requetebé. Vaig aprendre que la Variscita la feien servir per fer xarops i també vaig aprendre moltes coses més de les que ja sabia de la prehistòria.

 

 Lluís O.

3r de primària

 

 

By |2018-03-22T12:09:19+00:00març 22nd, 2018|3r, Diari Escolar, General|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies