Divendres 11 de març, els nens i les nenes de P-3 i P-4 vam emprendre una gran aventura.

Durant aquest trimestre, P-3 estem treballant el projecte de les “PAPALLONES” i aprenem moltes coses sobre elles; quin tipus d’animal són, què mengen, on viuen, etc. Dies abans a la sortida, dues companyes de la classe, ens explicaven quins animals eren amics i enemics de les papallones. Va ser llavors, quan ens vam adonar que gairebé tots els animals poden ser enemics de les papallones i que els únics amics que tenen són elles mateixes i la natura.

El dia abans de la sortida, vam estar recordant quins animals eren els enemics i vam elaborar un llistat amb els que volíem trobar al zoo.

El mateix dia al matí, ens vam repartir la feina; vam crear grups de recerca de dos i tres infants. Cadascú portava un distintiu amb l’animal que havia de trobar, i quan el trobava havia d’enganxar un gomet verd en el seu i un altre en el de la llista.

Creieu que els vam trobar tots?

Doncs mireu bé aquest reportatge fotogràfic i ho esbrinareu.

Per altra banda, urant aquest trimestre, P-4 estem treballant el projecte de la “SELVA” i aprenen moltes coses;

quins animals hi viuen, on viuen, què mengen, etc… . Com el projecte englobava moltes coses, vam crear una taula per a posar-nos uns objectius per la sortida.

Vam voler saber si veuriem elefants, tigres, hipopòtams, micos i girafes. Si aquests els podíem tocar i si teníem cries. Un cop fetes les visites, anàvem posant un gomet verd o vermell a cada consigna. A continuació veureu els nostres grans descobriments.