Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Durant el segon trimestre els nens i nenes de 6è han estat treballant la vida i obra de Gaudí. La confecció d’aquests treballs ha estat multidisciplinar, s’ha treballat conjuntament des de les àrees d’anglès, Coneixement del Medi i TAC.

Per a nosaltres ha estat la primera experiència dirigint els alumnes en la creació de blocs, però hem de dir-vos que amb el seu entusiasme i interès hem anat superant tots els dubtes i entrebancs que han anat sorgint. Partir de la pregunta ” Com podem fer un bloc? ” i acabar veient el que han creat és una satisfacció per a ells i per a nosaltres.

La tasca ha consistit en la cerca de plataformes, gestió d’usuaris i aprenentatge de les possibilitats i funcionalitats de les diferents aplicacions possibles amb les que fer un bloc o web. Està essent un procés intens que encara no ha acabat. Saber treure profit de totes les opcions que ens brinda la tecnologia requereix un esperit d’aprenentatge continuat.

D’altra banda el disseny del contingut també ha estat una tasca molt creativa. A partir de les eines que han anat aprenent a utilitzar al llarg del seus cursos escolars han hagut de triar i utilitzar amb encert aquelles que han cregut més convenients per a donar resposta a les preguntes del projecte.

Esperem que us agradi i aprecieu la gran feina que han fet els vostres fills i filles. Us animem a que els deixeu comentaris.

http://carolesli.weebly.com/

http://gaudinians.weebly.com/
http://gaudilandia.weebly.com/

http://estudiemgaudi.blogspot.com.es/
http://lesnoticiesmesfresques.blogspot.com.es/
http://gaudins.weebly.com/
http://superinfogaudi.weebly.com/